Intiem en Anoniem nu te zien bij Odapark!

De nieuwe film van Krista Smulders en Michiel Ubels Intiem en Anoniem is nu te zien tijdens hun solo-expositie VOOR JONG EN OUD in Odapark!

218741750_5792861327452015_4369833957916307841_n.jpg

VOOR JONG EN OUD:

Krista Smulders & Michiel Ubels

Schattige expositie voor kinderen + pikante film voor volwassenen

Wat maakt een relatie tot een goede relatie? Is het vertrouwdheid, of juist spanning? Is het geborgenheid of de vrijheid om volledig jezelf te zijn? In hun nieuwste film ‘Intiem en Anoniem’ zitten Krista Smulders en Michiel Ubels met hun camera wekenlang op de huid van een verliefd stel. Intieme scènes en odes aan de liefde worden afgewisseld met zwijgende maaltijden en rituele ruzies. De relatie ontvouwd zich als een opeenstapeling van onlogische keuzes, ongemakkelijke confrontaties, rooskleurige verwachtingen en dankbare herinneringen.

In het tweede deel van de tentoonstelling tonen de kunstenaars dat de zoektocht naar de liefde niet heel anders is dan de magische blik waarmee kinderen de wereld bekijken: dieren kunnen praten, bomen dansen en zelfs tafels, auto’s en wolken zijn karakters waarmee je een gesprek kunt aanknopen. Krista Smulders en Michiel Ubels geven in ‘VOOR JONG EN OUD’ ruim baan aan de fantasie, en laten zien dat het magische denken ons een leven lang blijft achtervolgen.

 

De tentoonstelling is van donderdag t/m zondag te bezoeken tussen 13u en 16u.

De film INTIEM EN ANONIEM draait van 13.30u tot 15:00u.

Gratis reserveren voor de film kan via de website van Odapark

Video Power